Wereld Natuur Fonds

We geven bos terug aan de aarde

Pallet Control Tower is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds (WNF). En u ook, als u gebruik maakt van PCT online.  

Met behulp van onze steun geeft WNF bos terug aan de aarde. Een bos is meer dan een optelsom van bomen. Een bos is een uitgebalanceerd ecosysteem van bomen, planten en dieren. Ook voor ons als mens is bos van levensbelang. Het geeft ons voedsel, zorgt voor onze waterhuishouding en is een belangrijke partner in de strijd tegen klimaatverandering. 

Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Samen met WNF geven we bos terug aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit. 

Voor elke 10.000 e-Credits in uw account planten we samen met WNF een boom. De eerste boom planten we bij uw bedrijf. 😉Voorkom palletstress! Pallet Control Tower is de Europese standaard en hét platform voor Collection & Delivery door Matching voor europallets en anders RTI’s. We faciliteren open pooling van A tot Z. En maken pallet logistiek weer beheersbaar.