Voor de volgende generatie

Repair, Re-use, Recycle

Vandaag beginnen we met de planeet op de juiste manier achter te laten voor de volgende generatie. De Europese Commissie heeft daartoe een volgende stap gezet met de nieuwe: ‘Packaging & Packaging Waste Directive’ waarin Repair, Re-use en Recycle de uitgangspunten zijn. Door samen met uw logistieke ketenpartners gebruik te maken van Pallet Control Tower Online sorteert u voor op deze duurzaamheidsdoelstellingen. Van een-weg naar meer-weg pallets én meer pallets hergebruiken, al dan niet na reparatie. Gebruik de pallets die in uw opslag staan om te laten collecteren. Koop tweedehands pallets. Ons systeem is ingericht op EPAL- en andere europallets met zowel nieuwe als gebruikte pallets.


Sustainable Development Goals

Nu al moeten grote ondernemingen voldoen aan de SDG’s van de United Nations. Voor veel logistieke en supply chain management afdelingen een extra uitdaging om bij te dragen aan de corporate goals. Producenten van europallets moeten voldoen aan strenge eisen zoals het gebruik van duurzaam hout – PEFC. Met PCT Online voldoet u in ieder geval aan vijf SDG’s:

  • 8 – Waardig werk en economische groei
  • 9 – Industrie, innovatie en infrastructuur
  • 12 – Verantwoorde consumptie en productie
  • 13 – Klimaatactie
  • 17 – Partnerschappen om doelen te bereiken.

Voorkom palletstress! Pallet Control Tower is de Europese standaard en hét platform voor Collection & Delivery door Matching voor europallets en anders RTI’s. We faciliteren open pooling van A tot Z. En maken pallet logistiek weer beheersbaar.